Tortilla met omelet en guacamole

Wat doe je als je nog een avocado hebt liggen die per direct op moet, want anders verandert hij plots in een bruin prutje? JUIST: lunch maken!

Dit simpele lunchgerecht is heerlijk om te maken voor twee, want serieus, dit gerecht wíl je delen...


Ingrediënten voor 2 personen:
- 4 eieren
- 2 tortilla's
- 1 avocado
- een handvol cherrytomaatjes
- guacamole mix

- boter

- zout
- peper

- paprikapoeder

Bereidingswijze:
Kluts de eieren met wat peper, zout en paprikapoeder. Bak het omelet in een middelgrote koekenpan met een klont boter draai hem na een paar minuutjes om. Terwijl het omelet aan het gaar worden is, maak je de guacamole, wat super easy is: halveer de avocado en verwijder de pit. haal met een lepeltje al het groen eruit en prak dat in een schaaltje fijn. Voeg nu naar smaak 1 of 2 theelepels guacamolemix toe en roer goed door. Snij de cherrytomaatjes in kleine stukjes. Verwarm nu de tortilla's zo'n 20 seconden in de magnetron. Bereid de torilla en vouw hem zoals op het filmpje te zien is. Enjoy!


Commentaar schrijven

Commentaren: 0